Startside
Film og Tv
Reklame

Om oss

Lydhodene ble startet av Håkon Lammetun i 1997. Siden den gang har det blitt laget lyd til kortfilmer, spillefilmer, dokumentarfilmer og reklamefilmer.

Lydhodene består idag av Frode Løes Hvatum. Anders Mørk og Håkon Lammetun.

 

  Håkon startet som lydlegger hos Norsk Film AS i 1986 da han skjønte at han aldri ville bli popstjerne. I 1993 sluttet han i Norsk filmstudio, og har siden drevet eget filmlydstudio som ble til Lydhodene i 1997. Håkon har hatt lyddesign og mix på et uttall filmer i alle kategorier samt noen tusen reklamefilmer.

 

Anders er tidligere ishockeyspiller,men byttet ut skøytene med gitar da han fikk et ankelbrudd og måtte sitte rolig i tre måneder.Han begynte da på NISS og videreutviklet sin interesse for lyd. Anders jobbet I NRK før han kom til Lydhodene i Januar 2007.
Han har hatt lyddesign,mix og opptakslyd på reklamefilmer og kortfilmer.
 

 

  Frode kom inn i bransjen via musikkinteresse, men har parkert musikken til fordel for lydeffekter og kompresjon.
Han har tidligere jobbet i radio NOVA.Men det var Den norske filmskolen trakk han inn i filmbransjen. Siden sommeren 2004 har han hatt lyden på mange reklamefilmer, endel dokumentarer og noen kortfilmer hos Lydhodene.

 

Vi har to lydsuiter for lyddesign og en mixekino. I samarbeid med Gi Lyd!! disponerer vi to fulle rigger med opptaksutstyr.

Giljotin har to klippesuiter i våre lokaler.

I samarbeid med Hocus Focus, som holder til i etasjen over oss, kan vi tilby pakkepriser på hele etterarbeidet på alle typer filmproduksjoner.

 

Du finner oss på Øvre Grunerløkka, Marstrand gate 9